Zell am See
Brasserie Traube

Brasserie Traube

Seegasse 4, 5700 Zell am See, Austria

Pizza • Hotels • Europäisch • Vegetarisch


"Wir waren also vor zwei Jahren dort, hatten eine wundervolle Erfahrung und waren begeistert. Wir erzählten unseren Freunden, die dieses Jahr in den Ferien zu uns kamen, dass es so gut war, dass wir gleich am ersten Tag dorthin mussten. Nun, das war sehr enttäuschend. Wir haben keine Reservierung vorgenommen, waren aber gegen 18 Uhr die Ersten im Restaurant. Die Kellnerin gab uns unseren Tisch und sagte, wir hätten zwei Stunden Zeit, bevor jemand anderes ihn brauchte. Okay, wir brauchten keine 2 Stunden zum Essen, also gingen wir hin und bestellten. Am Tisch ging alles sehr schnell, aber das war in Ordnung, weil wir hungrig waren, aber die Kellnerin holte unsere Teller ab, als wir noch nicht einmal fertig waren, und das war so unhöflich. Ich glaube, wir haben 15 Minuten lang gegessen und eine Person war fertig , sie kamen herein, schnappten sich seinen Teller.. schauten den anderen an und er musste sagen, er aß immer noch?! Dann war die nächste Person bereit und das Gleiche. Ich war der letzte, der aß, und ich fühlte mich sehr unwohl, weil sie gerade um den Tisch herumgingen, um zu sehen, wann ich fertig war. Es fühlte sich an, als ob sie uns zum Tisch herausholen wollten, aber das Restaurant war noch nicht einmal voll?! Wohlgemerkt, die Kellnerin sagte, wir hätten 2 Stunden und wir kamen um 18 Uhr an und gingen um 19 Uhr?! Können Sie den Kunden bitte etwas Raum geben, damit sie ihren Abend genießen können? Anstatt es zu überstürzen."

Seewirt Das Kg

Seewirt Das Kg

Loferer Bundesstraße 49, 5700 Zell am See, Austria

Fast Food • Europäisch • Vegetarisch • Meeresfrüchte


"We asked the older guys at the InterSport ski shop for a dinner rec that wasn't touristy. They laughed really hard and said "everything is touristy here!" But when I asked where THEY like to go, they immediately suggested Seewirt. It is a mile out of town, so we drove (too cold to walk....but after stuffing ourselves silly I wish we would've braved the cold).A very unassuming look from the outside and inside. The place was full of families and everyone speaking Austrian. We were the second to last table to finish, and that was at 8:45pm, so it really seemed to be a family place where folks ate early and then went home to bed.For only 60 Euro we had:the local "craft beer": light colored wheat: good, but not greatAlmdudler: gotta love the dependable apple juice with sparkling water!Mixed salad: not your average bowl of random lettuces with shaved carrots, this had a host of types of lettuce mixed with a bunch of different types of fresh vegetables. The balsamic dressing was also perfect.Liver dumping soup: Made with a Tafelspitz broth, this hearty, tasty soup with one huge liver dumpling floating around was delicious.Beef (Sous-vide style...marinated in a plastic bag or something, with herbs and juices of the premium cut) with delicious red cabbage and a horseradish-turnip-puree. Very fancy, VERY delicious.Char Muellerin-Art: This fish was served whole and was very moist and flavorful. and the fingerling potatoes it came with were cooked to the perfect level of done. Excellent."milch-schnitte dessert: this re-invention of the kid's favorite treat was excellent. two thin slices of a chocolate cake/bread with a sweet whipped cream in the middle, and some other sweet bits sprinkled on it, and then contrasted with citric fruits including kumquat and star fruit. Decadent!!This was such a good deal and SUCH delicious food. We could never get a meal like that at that price in San Francisco (or Vienna or probably even Salzburg!).Also - service was very good. Efficient and friendly. And patient with all of our questions."