Aqua - Speisekarte

5 Quai Marcel Dassault 92150 Br, Suresnes, France

🛍 Vin, Italien, Complet, Français

2.5 💬 11 Bewertungen
Aqua

Telefon: +33149295050

Adresse: 5 Quai Marcel Dassault 92150 Br, Suresnes, France

Stadt: Suresnes

Gerichte: 35

Bewertungen: 11

Webseite: http://www.aquarestaurant.fr/

"Nicht sehr verpflichtet gegenüber englischsprachigen Kunden. Kellner setzten sich viel zu lang, um etwas zu bieten. Wir baten um Wasser und setzen einfach eine Flasche auf den Tisch. Das Essen war so schlimm, wie ich je hatte. Wir beide konnten nicht viel von unserem Hauptkurs essen. Völlig missverstanden, was wir bestellt haben. Das Ambiente war nicht sehr nett. Wenn Sie bis zur Einrichtung fuhren, sah es aus wie ein Dump. Einmal innen sahen wir, dass es ein Dump war. Würde diesen Ort nicht meinem schlimmsten Feind weiterempfehlen"

AdamD AdamD

Made reservations. They don't serve food before 7. Menu is limited. Nothing really for kids. Good scenery horrible service. We left

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Corinne
Corinne

I made reservations. They don't serve before dinner 7. The menu is limited. Nothing for children. Good landscape terrible service. We have gone


Hugues
Hugues

First it takes at least 25 euros to get there over Uber, then “Aqua” will take you with the restaurant garbage cans next to the entrance, which is your first flashing yellow light. Then experience mediocre food and service and another 25 euros and 30 minutes to return to Any 5 star hotel. We give this experience a generous star.


Juliette
Juliette

Powerful reservations, appeared and he had not told me that the place was closed for a private party after having confirmed twice with me. Then I and my party didn't even wait until the taxi came to pick us up and instead we left ourselves in the cold. The place looked charming, but the customer service will never try to come back.


Bagas
Bagas

Made reservations , showed up and the hadn’t told me that the place was closed for a Private party after confirming with me twice. Then wouldn’t even let me and my party wait inside until the cab came to pick us up and instead made us stand in the cold. The place looked adorable but the customer service will have me Never attempting to come back .


Guillaume
Guillaume

Zuerst braucht es mindestens Euro, um über Uber dorthin zu gelangen, dann wird "Aqua" Sie mit dem Restaurant Mülleimer neben dem Eingang begrüßen, das ist Ihr erstes blinkendes Gelblicht. Dann erleben Sie mediokre Food and Service und weitere Euro und Minuten bis Holen Sie sich zurück Toany Star Hotel. Wir geben diese Erfahrung einen großzügigen Eins-Stern


Gérard
Gérard

Vorbehalte, aufgetaucht, aufgetaucht, und das hatte mir nicht erzählt, dass der Ort nach einer zweimaligen Bestätigung für eine private Partei geschlossen wurde. Dann lässt mich nicht einmal und meine Party warten, bis die Kabine kam, um uns abzuholen, und stattdessen machte uns in der Kälte. Der Ort sah bezaubernd aus, aber der Kundendienst wird mich nie versuchten, zurückzukommen


Théophile
Théophile

Not very obligated to English-speaking customers. The waiters have taken too long to offer everything. We asked for water and they put a bottle on the table. The food was as bad as I ever had. We both couldn't eat much of our main course. We totally misunderstood. The ambience was not very beautiful. When you drove to the plant, it looked like a garbage dump. Once inside, we saw that it was a landfill. Wouldn't recommend this place to my worst enemy.


Iceref413
Iceref413

Not very obliging to English speaking customers. Waiters took way too long to offer anything. We asked for water and they just put a bottle on the table. The food was as bad as I have ever had. Both of us could not eat much of our main course. Totally misunderstood what we ordered. The ambiance was not very nice. As you drove up to the facility, it looked like a dump. Once inside we saw that it was a dump. Would not recommend this place to my worst enemy.


Jacques
Jacques

Nicht sehr verpflichtet gegenüber englischsprachigen Kunden. Kellner setzten sich viel zu lang, um etwas zu bieten. Wir baten um Wasser und setzen einfach eine Flasche auf den Tisch. Das Essen war so schlimm, wie ich je hatte. Wir beide konnten nicht viel von unserem Hauptkurs essen. Völlig missverstanden, was wir bestellt haben. Das Ambiente war nicht sehr nett. Wenn Sie bis zur Einrichtung fuhren, sah es aus wie ein Dump. Einmal innen sahen wir, dass es ein Dump war. Würde diesen Ort nicht meinem schlimmsten Feind weiterempfehlen

Kategorien

  • Vin Eine kuratierte Auswahl an erlesenen Weinen aus aller Welt, mit reichhaltigen Rotweinen, knackigen Weißweinen und eleganten Rosés, die perfekt zu Ihrem Essen passen. Genießen Sie das einzigartige Aroma, den Geschmack und die Komplexität jeder Flasche.
  • Italien Genießen Sie die reichen und vielfältigen Aromen Italiens mit unserem Menü, das klassische Pasta, herzhafte Risottos und traditionelle Fleisch- und Meeresfrüchtegerichte bietet, alle mit authentischen Zutaten und Leidenschaft zubereitet. Buon appetito!
  • Complet Genießen Sie eine köstliche Auswahl an authentischen Aromen mit unserem sorgfältig zusammengestellten Menü. Verwöhnen Sie sich mit einer Vielzahl von Gerichten, die zur Perfektion zubereitet wurden und für jeden Gaumen etwas bieten.
  • Français Klassische französische Küche, die zeitlose Eleganz zeigt, unser Menü bietet reichhaltige und geschmackvolle Gerichte, die mit traditionellen Techniken und saisonalen Zutaten zubereitet werden und ein unvergessliches kulinarisches Erlebnis versprechen. Bon appétit!

Ausstattung

  • Vin
  • Voir
  • Amex
  • Bière

Ähnliche Restaurants

La Villa

La Villa

43 Boulevard De La République, 92210 Saint-Cloud, France, French Republic

Cafés • Européen • Végétarien • Fruit De Mer


"The Villa turned out to be an unexpected surprise. It's co-located with the Mercure hotel in Saint Cloud, and many locals frequent the establishment. It has some of the best traditional French cuisine around. Dinner isn't served until 7:30 pm, but I dined there two evenings during my trip. The maitr'de serves double duty as the only server, so it can be a bit slow when it gets busy. Set aside at least two hours for dinner and enjoy the experience. It also happens to serve the breakfast for hotel guests. It's pretty much the same every day but includes a wide variety of foods to suit many pallets and diet needs. It includes eggs (poached and scrambled), bacon, sausage, pancakes and crepes. There's an assortment of fruits, cheeses, cold cuts and three cold cereals with numerous toppings available. They also have yogurt, five or six different breads and pastries and multiple chilled juices and hot coffee. The dinner menu is limited to whatever the chef has concocted for the day. There's usually a meat and a fish and vegetable offering. The first evening I started with a salad of simple dressed greens and a piece of toasted multigrain bread topped with cream cheese, smoked salmon, roasted tomatoes, thin slices of apple and tangerine. An unusual but surprisingly tasty combination. The main dish was roasted lamb served with perfectly fried pomme frittes. The lamb was a little on the tough side, but tasty and well presented. At the suggestion of the waiter, I paired the meal with a 2017 Minervois called Riussanelle. The coffee and current notes went very well with the dinner, and was so good I enjoyed it with my meal the second evening as well. That included vegetable egg rolls, roasted vegetables and a cut of lean steak that was quite tough by American standards. The dessert was a pastry with custard and a slice fig. Apparently the chef was feeling generous and creative because the waiter walked out at least two other complimentary desserts for every table that evening. Why go out for good food when it's right in front of you. I will definitely return here again."