Le Bb 24 De Plascassier

24 Chem. Du Servan, 06130 Grasse, Alpes-Maritimes, France

🛍 Cafés, Brunch, Traiteur, À Emporter

5 💬 2 Bewertungen

Telefon: +33768111640

Adresse: 24 Chem. Du Servan, 06130 Grasse, Alpes-Maritimes, France

Stadt: Grasse

Menü Gerichte: 26

Bewertungen: 2

"Great reception, good products. I recommend!"

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Great reception, good products. I recommend!

Adresse

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Grasse

Grasse

Grasse, Frankreich: bekannt für seine Parfümindustrie, bietet traditionelle Gerichte wie "Socca" und "Fougassette" an, die oft mit Lavendel- oder Rosengeschmack verfeinert sind.

Kategorien

  • Cafés Charmante Cafés bieten eine Vielzahl von frisch gebrühten Kaffees und Tees, zusammen mit leichten Snacks, Gebäck und Desserts. Perfekt für einen morgendlichen Energieschub oder einen nachmittäglichen Genuss in einer gemütlichen Atmosphäre.
  • Brunch Eine wunderbare Mischung aus Frühstücks- und Mittagsgerichten mit klassischen Favoriten und kreativen Wendungen. Genießen Sie herzhafte Optionen wie Eggs Benedict oder entscheiden Sie sich für süße Leckereien wie fluffige Pfannkuchen und frisches Obst. Speisekarte ansehen
  • Traiteur Catering-Services, die eine vielfältige Auswahl an köstlichen und schön präsentierten Gerichten anbieten, die sich perfekt für jede Veranstaltung oder Zusammenkunft eignen. Unser Menü kombiniert Kreativität mit hochwertigen Zutaten, um Ihre Gäste zu begeistern.
  • À Emporter Genießen Sie die Bequemlichkeit unserer Mitnahmemöglichkeiten, die köstliche Gerichte aus hochwertigen Zutaten für unterwegs bieten. Genießen Sie das volle Restauranterlebnis, wo immer Sie möchten, schnell und einfach!

Ausstattung

  • Café

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Au Fil du Temps

Au Fil du Temps

83 av. Auguste-Renoir, 06520 Magagnosc, Grasse, France

Speisekarte • Café • Glace • Français • Européen


"My wife and I ate at this 1* Michelin restaurant on the edge of Grasse in Maganos last night, and it is by far the best new discovery in the Côte d’Azur we have come across this summer. The restaurant is family owned and operated, featuring Sébastien Giraud as the head chef and his wife Madame Giraud as the maître d’. The location offers a beautiful view down through the valley of Grasse, and it is relatively quiet even though it is on a main artery into Grasse from the east. There are only 15 or so covers, and this – in my opinion – is a benefit to patrons both in terms of quality of food and service. The food was absolutely excellent. It is not fussy per se, but features local seasonal ingredients, which is obvious from the first dish. It is creative as well, but not in a way that gets in the way of the taste of the food. On offer is either a 3- or 4-course dinner, at prices of €39 and €55. For quality of the experience, this is outstanding value. Wines are readily available by the bottle or glass, with the latter offerings well-matched with the food and not “over-the-top” expensive. I had fresh tomato and crabmeat starter, followed by the turbot, then a smoked chicken in a lovely broth, and a marvellous finisher, opting for cheese rather than desert. The cheese was special, in that it was a creamy and rather light cheese mousse with summer truffles. All dishes are modest in size and prepared with seasonal (and locally-sourced) ingredients, garnished in a way that makes the flavours come to life. Nothing about the food was disappointing! The service was also excellent, with Mdm Giraud assisted by her very capable son in serving diners. Both French and English are spoken. There is no air at all about this place, which is casual and inviting. With outstanding food, excellent service, a pleasant ambience, and good value, Au Fil du Temp is one of the best finds in this region I have come across in some time, and I highly recommend it."