Maxi Kumpir - Speisekarte

48 Rue Victor Hugo, 71870 Hurigny, France

🛍 Sushi, Pizza, Kebab, Mexicain

Maxi Kumpir

Telefon: +33890210158

Adresse: 48 Rue Victor Hugo, 71870 Hurigny, France

Stadt: Hurigny

Menü Gerichte: 19

Bewertungen: 0

Ganze Speisekarte - 19 Optionen

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  • Sushi Erfreuen Sie sich an unserer exquisiten Sushi-Auswahl mit frischen Zutaten, fachmännisch zubereiteten Rollen und traditionellem Nigiri. Jeder Bissen bietet eine harmonische Mischung von Aromen und verspricht einen echten Geschmack Japans.
  • Pizza Tauchen Sie ein in unsere perfekt gebackenen Pizzen, zubereitet mit handgeworfenem Teig, reichhaltiger Tomatensauce und einer Mischung aus Gourmet-Käsen. Jede Scheibe platzt vor frischen Belägen und sorgt für einen köstlichen Bissen jedes Mal. Speisekarte ansehen
  • Kebab Genießen Sie unsere köstlichen Kebabs, die fachmännisch gegrillt werden und voller Geschmack sind. Wählen Sie aus einer Vielzahl von Fleischsorten und lebendigen Gewürzen, serviert mit frischen Beilagen. Perfekt für eine sättigende und geschmackvolle Mahlzeit.
  • Mexicain Authentische mexikanische Aromen erwarten Sie mit heißen Fajitas, herzhaften Tacos, pikanten Enchiladas und frischem Guacamole, alles zubereitet mit reichen, traditionellen Gewürzen und serviert mit lebhaften Beilagen. Genießen Sie eine Fiesta auf Ihrem Teller!

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Ccal AuchanRUE DU KILOMETRE 400, Mâcon, France

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"It's a mass occupancy as it should be done. This chain is located in large commercial centers throughout France. In this industry we had slightly braided ham, carved by a huge joint in front of us with a rich Madeira sauce. Here, once you have been served your main course, you will help with a lot of secondary dishes from the constantly supplemented secondary dishes. Wary the temptation to help me, everything that looked tasty and consequently unable to move all afternoon, I had a few hot, cracky chips right out of the frit. My wife had a help of green beans, slightly sawed in butter and garlic. The ham is beautifully sweet and gentle, but full of flavured and enriched by the Madiera sauce; add the crispy of chips to crunch and you have the perfect light lunch. We shared a 25cl Carref crisp dry rose from the south; enough for a glass everyone. For the desert, my wife had a bowl stacked high with fresh fruits selected from another help themselves buffet. I went for my favorite, a big, round raspberry tar. I always find that amazing. A crunchy, short bread, tart case, slightly larger than my hand, is filled with a layer of patisseurs cream and covered with a densely filled layer of raspberries. There are things you can add to it, cream etc. I never disturb. It's just perfect as it is. This whole meal for two, including wine and coffee, came to €23. If we travel through France, we don't use highway service anymore, better than the English version, although they are. Now we just drive from the highway in every largish city follow signs to the nearest Centre Commercial, rarely more than one kilometre or two, and there we find a flunch. Remember that this is not fine food, this is great food, served quickly and inexpensively in a mass catering. Remember the French take meals seriously going between 12 noon and 2.pm"