Poivre Rouge - Speisekarte

Lieu-dit, 84500 Bollene, France, Bollène

🛍 Sushi, Cafés, Viande, Végétarien

Poivre Rouge

Telefon: +33890210122

Adresse: Lieu-dit, 84500 Bollene, France, Bollène

Stadt: Bollène

Menü Gerichte: 17

Bewertungen: 0

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Kategorien

  • Sushi Erfreuen Sie sich an unserer exquisiten Sushi-Auswahl mit frischen Zutaten, fachmännisch zubereiteten Rollen und traditionellem Nigiri. Jeder Bissen bietet eine harmonische Mischung von Aromen und verspricht einen echten Geschmack Japans.
  • Cafés Charmante Cafés bieten eine Vielzahl von frisch gebrühten Kaffees und Tees, zusammen mit leichten Snacks, Gebäck und Desserts. Perfekt für einen morgendlichen Energieschub oder einen nachmittäglichen Genuss in einer gemütlichen Atmosphäre. Speisekarte ansehen
  • Viande Genießen Sie die reichhaltigen Aromen von fachmännisch zubereitetem Fleisch, von saftigen Steaks und zartem Brathähnchen bis hin zu zarten Rippchen und herzhaften Lammgerichten. Jede Auswahl verspricht ein zufriedenstellendes und köstliches Erlebnis für Fleischliebhaber.
  • Végétarien Freuen Sie sich auf unsere lebhafte Sammlung vegetarischer Gerichte, die mit den frischesten Grünen, reichen Aromen und herzhaften Gewürzen zubereitet werden. Genießen Sie einen gesunden, köstlichen Teller, der die besten Zutaten der Natur feiert.

Ausstattung

  • Terrasse

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23 Montee de Barry, 84500, Bollene, France, Bollène

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"When the O'Rabasse restaurant told us that they were fully booked and could not give us a table, we were disappointed. But then, when asked where else would they recommend we go for dinner, they suggested we try L'intemporel. It's not so often that restaurants recommend other restaurants in their area, so we were very grateful. As it turns out, they were totally right to recommend l'Intemporel, a smallish, but oh so nicely decorated restaurant in the town of Bollène. It was not a busy Friday night, so the service was warm ant attentive, but not over the top. We went for the fixed price menu du Barry at 37€, which obviously meant no surprises when paying the bill! My husband started with the local asparagus with cured ham and mozzarella, while I had the scallops on a bed of aubergine cavier. Both starters were beautifully presented on dark plates. For mains, it was fish for both of us: salmon with a spicy mayonnaise, roast potatoes spagetti-like carrots; a huge piece of marinated tuna, sauce vièrge and the same veggies... a feast for the eyes! There were two desserts on the menu, so we took one of each. A Valhrona chocolate tart on a thin, thin Tonka bean biscuit base and a lemon vanilla cream on a shortbread base, surrounded by strawberries and raspberries that are just coming to season here. Yummy! A fixed price menu with high quality, well present products and great service, what more could you ask for?"