A La Maison - Speisekarte

28 V81, 64000 Pau, France, French Republic

🛍 Viande, Terrasse, Consommation Sur Place

A La Maison

Telefon: +33890719733

Adresse: 28 V81, 64000 Pau, France, French Republic

Stadt: Pau

Menü Gerichte: 35

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Kategorien

  • Viande Genießen Sie die reichhaltigen Aromen von fachmännisch zubereitetem Fleisch, von saftigen Steaks und zartem Brathähnchen bis hin zu zarten Rippchen und herzhaften Lammgerichten. Jede Auswahl verspricht ein zufriedenstellendes und köstliches Erlebnis für Fleischliebhaber.
  • Terrasse Speisen Sie al fresco auf unserer wunderschönen Terrasse, wo Sie eine köstliche Mahlzeit zwischen atemberaubenden Ausblicken und einer erfrischenden Brise genießen können. Perfekt für ein entspanntes Mittagessen oder ein romantisches Abendessen unter den Sternen. Speisekarte ansehen
  • Consommation Sur Place Speisen Sie bei uns und erleben Sie das lebendige Ambiente unseres Restaurants. Genießen Sie fachmännisch zubereitete Gerichte aus frischen, regionalen Zutaten, während Sie exzellenten Service und eine einladende Atmosphäre genießen.

Ausstattung

  • Terrasse
  • Climatisation
  • Speisekarte

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1 av. Édouard-VII, 64001 Pau, 64000, France

Speisekarte • Café • Hôtels • Poisson • Français


"We booked to stay at the Parc Beaumont hotel and the reception staff highly recommended their Jeu de Palme restaurant so after a wander around town, we decided to eat there. They found us a table on the terrace despite no reservation and we proceeded to have one of the most delicious experiences of our summer travels. The Bourgogne Pouilly Vinzelles recommended by the waiter was absolutely delicious and refreshingly not overpriced, perfectly complimenting our amazing meal. There is a choice of three starters, three mains and three desserts as well as a gastronomic tasting dinner. We went for three courses and the waitress brought up two beautifully presented and tasty amuse bouches, one after the other. The first was tiny taster mouthfuls as usual while the second was a mini tuna tartare with a menthe dressing. It was a perfect blend of flavours and set the level for the courses to come. My coeur de saumon was beautifully cooked, slightly rare inside as I like it, and served on a bed of butter beans, pea shoots and redcurrants resting in a delicious fruits de mer reduction while my husband's duck with broccoli cooked three ways and courgettes was also a hit. A reinvented tiramisu was delicious and the home made madeleines and mini lemon topped biscuits (like the two pre-starters, also on the house) rounded off a wonderfully relaxing fine dining experience. The bill came in at 115€ which was fantastic value for such a fabulous meal. We will be back!"