Brasserie L' Airbus

3 Rue Du Centre, 31770 Colomiers, France

🛍 Sushi, Végétarien, Fruits De Mer, Restauration Rapide

4.8 💬 2 Bewertungen
Brasserie L' Airbus

Telefon: +33890210146,+33890210163

Adresse: 3 Rue Du Centre, 31770 Colomiers, France

Stadt: Colomiers

Menü Gerichte: 15

Bewertungen: 2

Ganze Speisekarte - 15 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Nos Poissons

Hauptgericht

Nachspeise

Gefroren

Geschmacksrichtungen

Les Parfums De Glaces - Crèmes Glacées

Nos Glaces - Les Sorbets (Coupe Glacée)

Burger

Gebäck & Süßigkeiten

Eiscremes

Vorspeisen

Vorspeise

Macarons

Adresse

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Kategorien

  • Sushi Erfreuen Sie sich an unserer exquisiten Sushi-Auswahl mit frischen Zutaten, fachmännisch zubereiteten Rollen und traditionellem Nigiri. Jeder Bissen bietet eine harmonische Mischung von Aromen und verspricht einen echten Geschmack Japans.
  • Végétarien Freuen Sie sich auf unsere lebhafte Sammlung vegetarischer Gerichte, die mit den frischesten Grünen, reichen Aromen und herzhaften Gewürzen zubereitet werden. Genießen Sie einen gesunden, köstlichen Teller, der die besten Zutaten der Natur feiert. Speisekarte ansehen
  • Fruits De Mer Tauchen Sie ein in die frischesten Fänge des Meeres mit unserer Meeresfrüchte-Auswahl, die exquisite Gerichte mit hochwertigem Fisch und Schalentieren bietet. Genießen Sie den Geschmack des Ozeans in jedem Bissen!
  • Restauration Rapide Genießen Sie eine Vielzahl von schnellen und köstlichen Mahlzeiten, die sich perfekt für unterwegs eignen. Von saftigen Burgern und knusprigen Pommes Frites bis hin zu erfrischenden Getränken – unser Fast-Food-Menü stillt Ihre Gelüste mit schnellem Service und unwiderstehlichen Aromen.

Ausstattung

  • Terrasse

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Le Cantou

Le Cantou

98 r. Velasquez, 31300 Saint-Martin-du-Touch, Toulouse, France

Speisekarte • Gourmet • Français • Européen • Végétarien


"We were interested in trying Le Cantou as it as it is described as a country manor house in the middle of the Toulouse Airport and Airbus complex. The write up could not be more descriptive as you drive into the parking area and are swallowed up by a beautiful green garden with a large ancient country manor home. The location is beautiful and other than the occasional airplane landing nearby, the ambiance was wonderful.The staff was very attentive and were able to communicate with us in both English and French and they actually tried to help improve our French when we spoke with them.The meal started with a very nice amuse bouchée, although my photo did not workout well. It was an Mousse de fois gras over a confiture du fraise.For our entrees Jo Ann had the Grilled Scallops, Cream of zucchíní with garlíc, candied onions bell, sesame shortbread, fried chilli. For my entree I had the Grilled Quail Fillets, «focaccía», chorizo cream, roasted carrots, picked peppers and chocolate meat juices.Both entrees were outstanding.For our main plat Jo Ann had the Roasted Lamb, lentils with bacon, Smoked Burrata Cream, Green Beans wrapped with lardons, in a thyme juice. Her only “complaint” was that the meat was somewhat over cooked for our tastes so it seemed a little dry. For my main plat I had the Stewed Veal Shank (at a low temperature), mashed potatoes with garlic confit, fresh vegetables in a red wine sauce. This was a very tasty meal.Our wine for the meal was a Demi bottle of Chateau Haut Gléon 2013. It was a nice afternoon wine although it was a little dry for Jo Ann.Dessert consisted of Strawberry Parfait, homemade strawberry ice cream with a mélange of fresh berries, Chantilly cream and strawberry sorbet for Jo Ann. My dessert was the Dessert du jour, a very flavorful fresh dessert with fresh melons and strawberries, a Meringue and speculoos ice cream.We followed this up with a wonderful expresso coffee, the restaurant offers four different brands ranging from a strong Brazilian expresso to a more mild lightly roasted coffee. We of course took the stronger flavored coffee."