Pizzeria La Lucciola

Via Radici In Piano, 359, Casinalbo, Italy

🛍 Pizza, Gelato, Pescare, Italiano

4.1 💬 1473 Bewertungen

Telefon: +393959556992

Adresse: Via Radici In Piano, 359, Casinalbo, Italy

Stadt: Casinalbo

Gerichte: 8

Bewertungen: 1473

Webseite: http://www.lanuovalucciola.it/

Speisekarte - 8 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen.

Adresse

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Kategorien

  • Pizza Tauchen Sie ein in unsere perfekt gebackenen Pizzen, zubereitet mit handgeworfenem Teig, reichhaltiger Tomatensauce und einer Mischung aus Gourmet-Käsen. Jede Scheibe platzt vor frischen Belägen und sorgt für einen köstlichen Bissen jedes Mal.
  • Gelato Eine köstliche Auswahl an cremigen, handgefertigten Eissorten mit einer Vielzahl von Geschmacksrichtungen, die von klassischem Vanille und Schokolade bis hin zu einzigartigen Optionen wie Lavendelhonig und würzigem Mango reichen, perfekt, um Ihre Naschkatze zu befriedigen.
  • Pescare Freuen Sie sich auf unsere exquisiten Fischgerichte, die aus dem frischesten Fang des Tages zubereitet werden. Von gegrillten Favoriten bis zu herzhaften Eintöpfen feiert unser Menü den Reichtum des Ozeans mit Aromen, die jeden Gaumen erfreuen.
  • Italiano Genießen Sie die reichen und vielfältigen Aromen Italiens mit unserem Menü, das klassische Pasta, herzhafte Risottos und traditionelle Fleisch- und Meeresfrüchtegerichte bietet, alle mit authentischen Zutaten und Leidenschaft zubereitet. Buon appetito!

Ausstattung

  • Porta Via
  • Parcheggio
  • Posti A Sedere All'aperto
  • Accessibile Alle Sedie A Rotelle

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"I was very pleased, not to say surprised, that the best restaurant in the area according to this app was located just besides where I was staying for a few nights. I booked a table and had a go at the menu. Tartar salmon as a starter and sautéed beef filet mignon as main. I asked for a suitable white, and was surprised to be given an extremly fruity and almost sweet wine. I though, don’t worry let’s trust the boys but my instincts were right. The salmon itself was close to perfect, but not sure about the rest of what was on the plate. In less than 30 seconds after my first course had left the table, the main dish landed. What’s the rush? No time to chose a red wine ahead, but this time the recommendation fir a lot better to the meat. The filét mignon was of very high quality, unfortunately it was kind of left like a dumpling in a soup of balsamic vinegar sauce. I will add apicture, so you can understand better. The pear onions and the sauce did not marry the steak very well, but since the sauce was everywhere I did my best to save the meat. There’s nothing cosy about this place, but it works if you’re too lazy to find something else. The visitors are the usual suspects (myself included apparently), with crying children, running around that should have already have been in bed. I wouldn’t go here for a date. High season, and there’s no bar open. I was refearred to the nearby BW hotel’s bar, which was also closed."