Tour De Leandre - Speisekarte

186 Avenue Jean Jaurès, 93700 Drancy, France

🛍 Turc, Kebab, Fruits De Mer, Consommation Sur Place

Tour De Leandre

Telefon: +33890210135

Adresse: 186 Avenue Jean Jaurès, 93700 Drancy, France

Stadt: Drancy

Menü Gerichte: 25

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  • Turc Genießen Sie die reichhaltigen Aromen der Türkei mit Gerichten, die saftiges Fleisch, frisches Gemüse und aromatische Gewürze bieten. Kosten Sie Klassiker wie Kebabs, Mezes und Baklava und bringen Sie den lebendigen Geschmack der türkischen Küche auf Ihren Tisch.
  • Kebab Genießen Sie unsere köstlichen Kebabs, die fachmännisch gegrillt werden und voller Geschmack sind. Wählen Sie aus einer Vielzahl von Fleischsorten und lebendigen Gewürzen, serviert mit frischen Beilagen. Perfekt für eine sättigende und geschmackvolle Mahlzeit. Speisekarte ansehen
  • Fruits De Mer Tauchen Sie ein in die frischesten Fänge des Meeres mit unserer Meeresfrüchte-Auswahl, die exquisite Gerichte mit hochwertigem Fisch und Schalentieren bietet. Genießen Sie den Geschmack des Ozeans in jedem Bissen!
  • Consommation Sur Place Speisen Sie bei uns und erleben Sie das lebendige Ambiente unseres Restaurants. Genießen Sie fachmännisch zubereitete Gerichte aus frischen, regionalen Zutaten, während Sie exzellenten Service und eine einladende Atmosphäre genießen.

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12 Allée Des Ateliers, Pantin, France, 93500

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"Located a stone's throw from the Hoche stop on metro line 5, this brand offers Afro-Caribbean and Korean cuisine, a particularly successful fusion of two cultures. The place is in a quiet pedestrian street, outdoor seating is possible but at lunchtime, it's quickly full with businesses around! The cuisine is organic, vegan, homemade, local and seasonal, it starts very well. The atmosphere in the kitchen is particularly pleasant, you can feel the involvement of the brigade in the dishes, it smells of professionalism and team spirit in a good mood. We are served by very original dishes, succulent and hearty. As a starter, we took cauliflower wings (very pleasant in the mouth) and mishikos (maki breaded with marinated carrots that melt in your mouth). In mains, I fell for a carlita, focaccia with red onion, aubergines and roasted zucchini, lots of good things on the plate, which really hold. The burger of the day was a bun with a chickpea pancake, with roast mirabelle apples. A hearty and delicious dish that deserves a detour. For dessert, I took light, a moon, vegetable bite, dark chocolate shell, pink pistachio ganache! and I was able to taste the strawberry hibiscus dome, a light delight that melts in the mouth. Even the butchers right next door eat there very often, that is to say!!! In short, a place that is well-established, welcoming and that appeals to the surrounding area with its atmosphere, its colorful, gourmet and homemade cuisine!"