Casa Juanito - Speisekarte

Calle Sagasta, 7, 11393, Barbate, Spain

🛍 Sushi, Cafés, Europeo, Mexicano

4.3 💬 1972 Bewertungen

Telefon: (+34)956439211

Adresse: Calle Sagasta, 7, 11393, Barbate, Spain

Stadt: Barbate

Menü Gerichte: 35

Bewertungen: 1972

Webseite: http://www.casajuanito.com/

Ganze Speisekarte - 35 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Del Atún De Almadraba

Vorspeisen

Fischgerichte

Meeresfrüchte

Warme Tapas

Salate

Frittierte Speisen

Atun Calientes

Sushi

Vis

Un Viaje En Tandem

"Grand Bleu" En Quatre Vagues

Pizza - Klein - 22Cm

Spanische Hauptspeisen

Rindersteak

Barbacoa

Plato

Entrante

Gebratenes Essen

Pescados De Nuestra Barca - Fish On The Spit

Entrées / Appetizers

Warme Vorspeisen

Adresse

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Kategorien

  • Sushi Erfreuen Sie sich an unserer exquisiten Sushi-Auswahl mit frischen Zutaten, fachmännisch zubereiteten Rollen und traditionellem Nigiri. Jeder Bissen bietet eine harmonische Mischung von Aromen und verspricht einen echten Geschmack Japans.
  • Cafés Charmante Cafés bieten eine Vielzahl von frisch gebrühten Kaffees und Tees, zusammen mit leichten Snacks, Gebäck und Desserts. Perfekt für einen morgendlichen Energieschub oder einen nachmittäglichen Genuss in einer gemütlichen Atmosphäre. Speisekarte ansehen
  • Europeo
  • Mexicano Authentische mexikanische Aromen erwarten Sie mit heißen Fajitas, herzhaften Tacos, pikanten Enchiladas und frischem Guacamole, alles zubereitet mit reichen, traditionellen Gewürzen und serviert mit lebhaften Beilagen. Genießen Sie eine Fiesta auf Ihrem Teller!

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Carretera De Atlanterra, Zahara De Los Atunes, Spain, 11393, El Lentiscal

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"I have mixed feelings about this restaurant. It’s fine dining, prices are very high, ambiance is to the level. Staff could be more courteous, some were really nice, some were not. You can’t deny the food is high quality, but it’s not as impressive as I’d have wished. The best part about it is that you get to learn about Tuna and that they serve parts of it that aren’t found in most restaurants. However, what should have been the star of the night, tuna alla sal, ended up being way to salty for me. I was literally feeling my hands go numb from overdoing in salt. However, the people I was sharing it with didn’t have such a strong reaction to it. It might be that I got a piece of the tuna that had most of the salt. In any case, the server should have shaved off the salt better before giving it to us. It’s a pity, I’m sure that it could have been amazing if it wasn’t for the overbearing salt. I’m pretty sure there are great dishes in the menu that we just didn’t order, so maybe my experience was a very particular one. As for the desert, it was not in the level of fine dining. I wish I had gone to a different restaurant on my visit to Zahara de los Atunes, but I think that’s mostly because I felt this was too expensive to leave with mixed feelings. Unless I got a table by the window. That’d probably have made it all worth it."