Del Arte - Speisekarte

Rue Louis Saint-Just 60740 Saint-Maximin, France

🛍 Pizza, Italien

Adresse: Rue Louis Saint-Just 60740 Saint-Maximin, France

Stadt: Saint-Maximin

Gerichte: 35

Bewertungen: 0

Speisekarte - 35 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen.

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  • Pizza Tauchen Sie ein in unsere perfekt gebackenen Pizzen, zubereitet mit handgeworfenem Teig, reichhaltiger Tomatensauce und einer Mischung aus Gourmet-Käsen. Jede Scheibe platzt vor frischen Belägen und sorgt für einen köstlichen Bissen jedes Mal.
  • Italien Genießen Sie die reichen und vielfältigen Aromen Italiens mit unserem Menü, das klassische Pasta, herzhafte Risottos und traditionelle Fleisch- und Meeresfrüchtegerichte bietet, alle mit authentischen Zutaten und Leidenschaft zubereitet. Buon appetito!

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"to celebrate our 12 years of meeting my tender wife and I even went to the table of the connetable to Chantilly May 2019. We already knew this star table, and wanted to discover the new Julian chef lucas, the new sommelier, the new team in kitchen and service. We had the chance to be placed at the table in an optimal way to admire the work of the teams in the kitchen. We have chosen the tasting menu in 6 dishes: it allows to discover the know-how offered in the à la carte dishes, but in menu. the asparagus of the vegetable garden of bagy the great, truite of the smoked, whipped sauce with earthly edge; langoustin, smoky with fir, vintage caviar, pear and beet; the sander, in darne, mushroom of orry the town said of betting and hazelnuts; the milk calfskin, liquefied to the bay and golden to the jumper, carrots and juice to the st rieul beer; selection of cheeses, refined by the merchant brothers and bernard antony (and for me who do not like cheese the chef has concocted me the egg, scented to the livry, hops and chicory) ; the endive of picardy, chicory praline, caramel and chocolate. with lots of surprises in aperitif and mignardises. excellent discovery of the know-how of the Julian chef lucas very centered on the love of the products of the terroir of the 'oise and the north. this transition is a success, congratulations to all teams!"