La Faim Du Loup - Speisekarte

2 rue de la Victoire | 06480 La Colle sur Loup, 06480 La Colle sur Loup, France, La Colle-sur-Loup

🛍 Pizza, Cafés, Européen, Fruit De Mer

4.3 💬 1129 Bewertungen
La Faim Du Loup

Telefon: +33493329888,+33890210592

Adresse: 2 rue de la Victoire | 06480 La Colle sur Loup, 06480 La Colle sur Loup, France, La Colle-sur-Loup

Stadt: La Colle-sur-Loup

Gerichte: 13

Bewertungen: 1129

Webseite: http://www.lafaimduloup.com/

"Wir reisten zu diesem verträumten Ort über Ostern. In unserer letzten Nacht haben wir diesen Ort entdeckt. Ganz unauffällig zu Beginn der Fußgängerzone. Ein wirklich warmer Gastgeber begrüßte uns charmant und gab uns einen Sitz. Es gab ein sehr interessantes Ostermenü. Wir haben unsere Übersetzer-App gezüchtet und Just war klar, was der ausgezeichnete Koch (Frau aus dem Gastgeber) verzaubern wird. Ich wählte die Austern, dann Lammkeule (nur WOW) und eine Schokolade Dessert. Zur Begrüßung erhielten wir ein selbstgemachtes Aperitif (mhh lecker) Da wir soooooooo mochten und überhaupt schmeckten, blieben wir ein paar Stunden und plunderten den Weinkeller . Dieser kleine, aber völlig charmante Ort wird 5 Sterne aufgrund der Persönlichkeit des Gastgebers, des erstklassigen Service und der Tatsache, dass unser Urlaub noch mehr bereichert wurde erhalten. Vielen Dank für Ihre Gäste"

Speisekarte - 13 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen.

Fiona Fiona

We ate very well, friendly restaurant and very welcoming staff.

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Anne
Anne

Small but large restaurant. Great boss. To know without a problem.


Joanna
Joanna

We recommend pizzas that are among the best! A crunchy fine paste, a treat!!!!


Isa
Isa

We had a family birthday. In a nice setting, a good frank cuisine made by good people. Leclercq family


Vanessa
Vanessa

Boss and staff at the top, everything is good!!! Thank you for your welcome during the garage sale on March 17, 2024!!!! Some traders open that day should take note!


Philip
Philip

It may not look much on entry, but this couple-run restaurant serves very good food at reasonable prices. A 'find '. Definitely recommended. House wines in various pichet sizes are cheap but quaffable.


Raymond
Raymond

Beautiful abundant and varied map for small and big eaters, ratio quality price, really very affordable Contrary to what we have read this restaurant has never been permanently closed, but only on Wednesdays, you will be aware of it by yourself.


Marie
Marie

Small very friendly restaurant without fun where you like to have its small habits. Efficient famillial cuisine, full of flavour. Little welcome kir glass. Possibility to eat the dish of the day always excellent or always excellent pizza in addition to the map. You must find your happiness! In summer you can eat outside. Parking in one of the parking lot in the village is easy.


Benoît
Benoît

Wir waren zufällig am Ostersonntag an diesem Ort zum Abendessen und sehr positiv überrascht. Von außen und innen sehr unauffällig. Es gab nur ein Ostermenü für 30 Euro mit je 4 Vorspeisen, 4 Hauptkurse und 4 Desserts, aus denen man wählen konnte. Ich wählte die Austern, den Fisch und eine Art Kuchen als Dessert. Was hier serviert wurde, war einfach unglaublich. Geschmackvoll ein Gefühl und sehr liebevoll zubereitet. Es gab einen kostenlosen Aperitif und einen Gruß aus der Küche mit Gebäck und Garnelen. Der Preis war mehr als gerechtfertigt. Der Service war sehr nett und zuvorkommend. In der Küche ist seine Frau hinter dem Herd. Der Ort kann sehr empfohlen werden.


Milla
Milla

Wir reisten zu diesem verträumten Ort über Ostern. In unserer letzten Nacht haben wir diesen Ort entdeckt. Ganz unauffällig zu Beginn der Fußgängerzone. Ein wirklich warmer Gastgeber begrüßte uns charmant und gab uns einen Sitz. Es gab ein sehr interessantes Ostermenü. Wir haben unsere Übersetzer-App gezüchtet und Just war klar, was der ausgezeichnete Koch (Frau aus dem Gastgeber) verzaubern wird. Ich wählte die Austern, dann Lammkeule (nur WOW) und eine Schokolade Dessert. Zur Begrüßung erhielten wir ein selbstgemachtes Aperitif (mhh lecker) Da wir soooooooo mochten und überhaupt schmeckten, blieben wir ein paar Stunden und plunderten den Weinkeller . Dieser kleine, aber völlig charmante Or...

Kategorien

  • Pizza Tauchen Sie ein in unsere perfekt gebackenen Pizzen, zubereitet mit handgeworfenem Teig, reichhaltiger Tomatensauce und einer Mischung aus Gourmet-Käsen. Jede Scheibe platzt vor frischen Belägen und sorgt für einen köstlichen Bissen jedes Mal.
  • Cafés Charmante Cafés bieten eine Vielzahl von frisch gebrühten Kaffees und Tees, zusammen mit leichten Snacks, Gebäck und Desserts. Perfekt für einen morgendlichen Energieschub oder einen nachmittäglichen Genuss in einer gemütlichen Atmosphäre.
  • Européen Genießen Sie eine kulinarische Reise durch Europa mit unserem exquisit gestalteten Menü, das authentische Gerichte aus Frankreich, Italien, Spanien und darüber hinaus bietet und die frischesten Zutaten verwendet, um traditionelle Aromen zum Leben zu erwecken.
  • Fruit De Mer Tauchen Sie ein in die frischesten Fänge des Meeres mit unserer Meeresfrüchte-Auswahl, die exquisite Gerichte mit hochwertigem Fisch und Schalentieren bietet. Genießen Sie den Geschmack des Ozeans in jedem Bissen!

Ausstattung

  • Sièges
  • Terrasse
  • À Emporter
  • Réservations

Ähnliche Restaurants

Le Grimaldi

Le Grimaldi

6 Place du Chateau, 06800 Cagnes-sur-Mer, France

Café • Steak • Français • Européen


"**Intro**Before I start this review I want to explain that the menu for tonight was fixed due to a jazz event outside the restaurant. So all you could choose from was 1 of 3 dishes of a starter, main course and desert (3 dishes of 9). With so few options the results bound to be good when you can focus and do a few dishes really well. Our company had a table for 7.**Time management**We got there at 20.30 just before the jazz band started playing outside. Drinks took 15 minutes to serve and after that an additional 30 minutes for starters.After 50 additional minutes the main course was served. The deserts was served after the jazz bands session had ended at around 22.30.In terms of speedy service I would call this a disaster. Although one waiter understood that we had been waiting for almost 50 minutes she had a poor explanation for the delay "A lot of the guests wanted their deserts served but your food is coming up in five minutes."This is a great way of kindly explaining how much of a non-priority we were. 1 of 5**Food**When it comes to the food I would love to say that it was worth the wait, but it wasn't.Starter: Duck liver with caramelized apple with some kind of crushed nuts.The good: Caramelized apple and crushed nuts was very tasty. 3 of 5. The bad: Duck liver had a spoungy texture and tasted very little to nothing. A bit of salt would probably save the taste and I could have given it a decent 3,5-4 maybe.Main Course: Fish in tomato sauce with ruccola.The good: At least the fish was fresh.The bad: This was nothing worth remembering. I feel so sad that a fine file of fish got served on such a poor plate with a tomato sauce and a 1/2 cup of ruccola. I mean come on, a student on a tight budget could make a better tasting fish while trying to nuke it with spices, herbs or even ketchup. No chef-effort whatsoever. Also, where was the salt? Use of fresh fish was the only positive thing. 2 of 5Desert: Fromage with Nutella and some kind of nuts crushed with pop rocks. The good: Fromage tasty and didn't end the night in total failiure.The bad: The melted chocolate was not actual Nutella. Maybe some generic brand? Also the pop rocks would be more of a success on a childs desert. 3 of 5**Service**The waiters had a busy evening hopefully trying to make their best but I am sad that all waiters had their sight fixed on everything else except their guests. Since we had been ignored and had our expected 80-90 minute restaurant visit being delayed to approx. 150 minutes I can not say that I am satisfied with the service. After each dish being served non of the waiters returned and asked how the food tasted. Not even after clearing the table after each dish or when we asked to pay the bill. 1 of 5**Summary**I suggest the restaurant would improve the following:1. Whip the waiters to communicate with the guests. "How is the food tasting/Are you all satisfied/Care for some more wine?"2. Don't have a guy trying to be a sommelier when he even can not divide a bottle of wine equally. Just don't. 3. When explaining a time delay don't explain what you were doing instead. Explain what you can do for us to make up for it. Just a simple I'm sorry would do just fine if you lack mandate to offer a fruitplate or whatever.4. When the bill is being asked for don't walk away and start clearing the table for other guets.5. Fire the chef. Main reason for not succeding in executing only 9 dishes in an evening with brilliance. There is nothing to salvage here.This restaurant might have potential on any other night since previous ratings was what got us to book a table here tonight. Hopefully this is an one time fail for the restaurant. Food was not bad, just tasteless and the waiters succeded in making the evening a boring one. Sorry but I won't visit this place once again.Salute."