Le Coq En Pâte - Speisekarte

132 Route D'Ahuy, 21000 Dijon, France

🛍 Café, Français, Déjeuner, Consommation Sur Place

4.3 💬 1156 Bewertungen
Le Coq En Pâte

Telefon: +33380286336,+33890210161,+33380741165

Adresse: 132 Route D'Ahuy, 21000 Dijon, France

Stadt: Dijon

Menü Gerichte: 35

Bewertungen: 1156

Webseite: http://www.restaurant-lecoqenpate.fr/

"Repas de groupe Personnel pas très souriant travailler un samedi soir semblait les déranger) Entrée convenable Poulet trop sec Tarte très sucrée avec le caramel en plus Déjà venue en semaine et c était nettement mieux Service: Dine in Meal type: Dinner"

Ganze Speisekarte - 35 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Vorspeisen

Desserts

Nos Desserts

Nos Plats

Nachspeise

Hauptgerichte

Nos Salades

Chinesisches Frühstück

Mexikanisch-Amerikanisches Essen

Formule Midi

Salate

Salé

Der Höhepunkt Des Menüs Hauptgänge

The Lighter Side

Klassiker

Salat

Hauptgericht

Nos Fromages

Plat Principal

Les Plats

kamel kamel

Comma à chaque fois, satisfaction totale. Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Angélique
Angélique

Gérante désagréable, aucun sens commerciale. Plats proposé pas a mon goût.


Jean
Jean

Repas et vin de qualité bon rapport qualité prix Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Thomas
Thomas

Très bonne expérience des plats très bien présentés On sent que le niveau de cuisine est bon Speisekarte ansehen


BENOIT
BENOIT

Tres bon restaurant sublime a des prix tres corrects vu la qualité Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Olivier
Olivier

Repas jeudi et vendredi midi très très bien. De plus cadre très sympa, une bonne adresse à retenir sur le secteur proche de la Toison


Pascal
Pascal

Beau cadre réalisé par Ambiance Intérieure, cuisine très bonne, plats généreux Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €30–40 Speisekarte ansehen


Alexandra
Alexandra

Belle découverte, cuisine maison incroyable, très bon accueil, la décoration est très belle. Le seul bémol, assez bruyant. Je reviendrais :


Lilia
Lilia

Trop d attente .les plats servis ne correspondent en aucun cas au plats commandés . Service: Dine in Meal type: Lunch Price per person: €20–30 Food: 2 Service: 1 Atmosphere: 3


Florence
Florence

Repas de groupe Personnel pas très souriant travailler un samedi soir semblait les déranger) Entrée convenable Poulet trop sec Tarte très sucrée avec le caramel en plus Déjà venue en semaine et c était nettement mieux Service: Dine in Meal type: Dinner Speisekarte ansehen

Kategorien

  • Café Genießen Sie unsere reichhaltige und aromatische Kaffeeauswahl, die fachmännisch gebraut wird, um Ihre Sinne zu wecken. Von klassischem Espresso bis zu cremigen Lattes entdecken Sie die perfekte Mischung, um Ihren Tag mit einer geschmackvollen Note zu beginnen.
  • Français Genießen Sie die Eleganz der französischen Küche mit unserer Auswahl an exquisiten Gerichten. Von klassischem Coq au Vin bis zu zarten Soufflés erleben Sie die reichen Aromen und zeitlosen Traditionen Frankreichs. Bon appétit! Speisekarte ansehen
  • Déjeuner Stillen Sie Ihren Mittagshunger mit unserem köstlichen Mittagsmenü. Von frischen Salaten und herzhaften Sandwiches bis hin zu herzhaften Suppen und lebendigen Schalen, jedes Gericht ist darauf ausgelegt, Ihnen den perfekten Mittagsschub zu geben.
  • Consommation Sur Place Speisen Sie bei uns und erleben Sie das lebendige Ambiente unseres Restaurants. Genießen Sie fachmännisch zubereitete Gerichte aus frischen, regionalen Zutaten, während Sie exzellenten Service und eine einladende Atmosphäre genießen.

Ausstattung

  • Emporter
  • Sièges Extérieurs
  • Speisekarte
  • Accessible Aux Personnes En Fauteuil Roulant
  • Menü

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"neophytes in starred restaurant, we came to taste the menu over the village. Correct home with a delicate touch around 20 o'clock.Aperitives = 2 champagne cups with 14 euros. (Well)Amusing mouths not bad without choice of bof bread!Snails, great fiddles, superb meurette eggs, alas for the revisitation of this dish, you have to work the white in the van part, it's too cooked, it's no more of the egg it's a fade plastic, and in addition it's almost cold. and then this sweet cassis backs in bonus, pouah!!!!!!!! The beef tail in Burgundy, it passes but it's still not hot! The cheeses, the burgundy being not known for its cheeses, it is at the auction!After it is the sweet part, including well the approach of this establishment, I can unfortunately only find that, notwithstanding the technical work and the obvious search of singularity, all these desserts and mignardises are only sugar, killing the gout of the base product too long. These agreed in all respects with the dishes and I thank him for it. The large number of staff is mostly young, affable, dedicated and helpful without being obsessive. correctly reciting what his leadership probably asks him. A single flat for the staff, the sommelier may be pedaling in his answers. I know! but it is young and improved over time.Features (4 glasses) = 325 euros. As I leave this place, I certainly don't regret my evening, but it's long and for me this sugar final doesn't suit me. Of course, it does not remove the quality of the performance of the speakers and the hive that vibriates around the tables.But if you are like me, prefer an entry and a dish to approach this type of restoration while at the very end. And of grace, ask to be served hot!"