Le Crusoe - Speisekarte

168 rue de Longvic, 21000, Dijon, France

🛍 Café, Bière, Fromage, Français

4.4 💬 2612 Bewertungen
Le Crusoe

Telefon: +33380674040,+33890210543

Adresse: 168 rue de Longvic, 21000, Dijon, France

Stadt: Dijon

Menü Gerichte: 3

Bewertungen: 2612

Webseite: http://lecrusoe.fr/

"Ensemble sombre par son manque de lumière direct mais totalement compensé par ses grandes tables bien espacées.La cuisine est vraiment bonne, les assiettes copieuses.... nous reviendrons !"

Ganze Speisekarte - 3 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Vorspeise

Nachspeise

Pizza

nanou nanou

Serve quickly in a warm place with exceptional cuisine!

Adresse

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Bewertungen

Dragana
Dragana

Sehr schöne Restaurant, leckeres Essen und nettes Personal


Fabienne
Fabienne

Very nice place, top service, very good atmosphere, excellent kitchen very clean


Christine
Christine

Restaurant in the top We eat great. Super pleasant patronage with customers I recommend a 200 Speisekarte ansehen


Félisaz
Félisaz

pleasant welcome, we ate very well we will return next year to the occasion of the agility competition.


Manceau
Manceau

Excellent restaurant. Quality ratio perfect price. Correct service, smiling and pleasant staff. Reiterate


Millet
Millet

Excellent restaurant though a little noisy at noon. Cuisine, service, personal and impeccable reception, I recommend Speisekarte ansehen


Ogust
Ogust

Restaurant with good atmosphere, staff welcome. Flavoured meals, well presented and copied. I'm recommending no problem.


Adey
Adey

Delicious dishes are found in an atmosphere that is both chic and at home. The impeccable service, the top servers. Boss hat!


Jules
Jules

Ensemble sombre par son manque de lumière direct mais totalement compensé par ses grandes tables bien espacées.La cuisine est vraiment bonne, les assiettes copieuses.... nous reviendrons ! Speisekarte ansehen

Kategorien

  • Café Genießen Sie unsere reichhaltige und aromatische Kaffeeauswahl, die fachmännisch gebraut wird, um Ihre Sinne zu wecken. Von klassischem Espresso bis zu cremigen Lattes entdecken Sie die perfekte Mischung, um Ihren Tag mit einer geschmackvollen Note zu beginnen.
  • Bière Entdecken Sie unsere Auswahl an erfrischenden Bieren, von knackigen Lagern bis hin zu kräftigen Ales und reichen Stouts. Egal, ob Sie lokale Biere oder internationale Favoriten bevorzugen, wir haben das perfekte Pint, um Ihr kulinarisches Erlebnis zu bereichern. Speisekarte ansehen
  • Fromage Eine kuratierte Auswahl an handwerklichen Käsesorten aus aller Welt, die mit vielfältigen Geschmäckern und Texturen den Gaumen erfreuen. Perfekt zum Teilen oder individuell mit den idealen Begleitungen zu genießen.
  • Français Klassische französische Küche, die zeitlose Eleganz zeigt, unser Menü bietet reichhaltige und geschmackvolle Gerichte, die mit traditionellen Techniken und saisonalen Zutaten zubereitet werden und ein unvergessliches kulinarisches Erlebnis versprechen. Bon appétit!

Ausstattung

  • Café
  • Wi-fi
  • Speisekarte
  • Sièges
  • Menü
  • Terrasse

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"neophytes in starred restaurant, we came to taste the menu over the village. Correct home with a delicate touch around 20 o'clock.Aperitives = 2 champagne cups with 14 euros. (Well)Amusing mouths not bad without choice of bof bread!Snails, great fiddles, superb meurette eggs, alas for the revisitation of this dish, you have to work the white in the van part, it's too cooked, it's no more of the egg it's a fade plastic, and in addition it's almost cold. and then this sweet cassis backs in bonus, pouah!!!!!!!! The beef tail in Burgundy, it passes but it's still not hot! The cheeses, the burgundy being not known for its cheeses, it is at the auction!After it is the sweet part, including well the approach of this establishment, I can unfortunately only find that, notwithstanding the technical work and the obvious search of singularity, all these desserts and mignardises are only sugar, killing the gout of the base product too long. These agreed in all respects with the dishes and I thank him for it. The large number of staff is mostly young, affable, dedicated and helpful without being obsessive. correctly reciting what his leadership probably asks him. A single flat for the staff, the sommelier may be pedaling in his answers. I know! but it is young and improved over time.Features (4 glasses) = 325 euros. As I leave this place, I certainly don't regret my evening, but it's long and for me this sugar final doesn't suit me. Of course, it does not remove the quality of the performance of the speakers and the hive that vibriates around the tables.But if you are like me, prefer an entry and a dish to approach this type of restoration while at the very end. And of grace, ask to be served hot!"