Le WYC - Speisekarte

35 av du General Touzet du Vigier, 83120 Sainte-Maxime, France

🛍 Thé, Pâtes, Indien, Européen

4.3 💬 1436 Bewertungen
Le WYC

Telefon: +33494961513,+33890210140,+33494439050,+3349456393

Adresse: 35 av du General Touzet du Vigier, 83120 Sainte-Maxime, France

Stadt: Sainte-Maxime

Menü Gerichte: 7

Bewertungen: 1436

Webseite: https://www.wyc.fr/

"Der erste Eindruck ist gut. Ein nettes Strandrestaurant mit luftiger Einrichtung und schönem Blick.Da wir nicht reserviert hatten, wurden wir erstmal gebeten eine halbe Stunde zu warten.Als diese halbe Stunde vorbei war, hat sich an der Platzsituation nichts geändert und wir wurden zu unserem Platz geführt.Die Getränkebestellung wurde nicht richtig aufgenommen und wir erhielten andere Getränke oder Getränke die wir garnicht bestellt hatten. Die Vorspeisen waren sehr gut, das war aber auch schon alles.Der Burger war eher eine Interpretation eines burgerähnlichen Gerichts und hat echt NICHT geschmeckt.Der Salat im Burger wäre mit einem Salatblatt schon großzügig bemessen und bei der Tomate sah es auch nicht besser aus. Das Brot war mit einer undefinierbaren Sauce getränkt. Der Preis dieses "Burgers" liegt bei 17€.ABER DAS SCHLIMMSTE WAREN DIE NUDELN MIT MEERESFRÜCHTEN!!!Die Nudeln waren extremst verkocht.Die Sauce hatte keinen Geschmack und die Muscheln waren auch nicht besonders gut.Man hat diese Spaghetti NICHT ESSEN KÖNNEN!!!Ein Verbrechen an der Nudel!!!(Preis der Nudeln: 19€)Der Service war super, die Bedienungen waren nett und konnten Englisch sprechen.Für mich trotzdem kein zweites Mal."

Ganze Speisekarte - 7 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Salate

Meeresfrüchte

Vorspeisen

Pasta

Indisch

Eliziario Eliziario

ratio quality exceptional price! atmosphere of madness, delicious dishes! I highly recommend!!!

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Joséphine
Joséphine

Bistro/restaurant discreet accole to the lido on the beautiful beach of the nartelle. excellent cuisine, high prices but in the middle, courteous and efficient staff, very. Mediterranean!


Eliziario
Eliziario

We spent the day on the beach here, lovely location, excellent facilities and tasty food. The bed chairs and beach are high quality. We went for lunch, great choice for adults and children. Food was super tasty and well presented. Highly recommend


Pauline
Pauline

Tolles Restaurant mit charmanter und netter Bedienung. Die Speisekarte hat alle Wünsche unserer 4 verschiedenen Geschmäcker erfüllt. Nettes Ambiente, aufgestelltes Personal, gute Stimmung mit Sicht auf's Meer! Was wünscht man sich mehr in den Ferien? Speisekarte ansehen


sibongile
sibongile

at lunch and dinner you always spend very beautiful moments on this beach which is a real little paradise for the eyes, for the taste buds and to get fucked on the decks! perfect service, delicious dishes and good value price. Fast and efficient valet service! Thank youiii


Pauline
Pauline

without having reserved the boss finally finds us a tablemagnificial view and atmosphere really very pleasant a small flat for the expensive restoration, not much choice and an average execution too classic child nuggets etc.. In the end a nice place but can do better and easier.


Wilfrid
Wilfrid

As I wrote, we returned to this charming little beach restaurant and this time nothing to say about the service, the dishes and the reception, a real happiness including the musical atmosphere. a faultless one that deserves two more points than last year. We'll be back of course. Speisekarte ansehen


Pauline
Pauline

family lunch at the little wyc on the recommendation of a friend. the staff is certainly pleasant but we were finally a little disappointed. the little wyc is a classic beach restaurant. Snacking and salads are on the menu. The products are fresh. a big flat for the child menu that offers the eternal nuggets/frites or ham/coquillettes... the beach is quite pleasant. Make a reservation before you go there: the transats are very popular.


Laetitia
Laetitia

Vor 2 Wochen waren wir mit der Familie in le Petit WYC. Erst haben wir gegessen, ich habe mir einen Salat bestellt, der war sehr gut, Dressing hat mich positiv überrascht. Der Wein war auch sehr gut. Im Hintergrund gab es eine tolle Musik, als Entertainment haben die Mädels Strandkleider und Bikinis präsentiert die man gleich auf dem Strand anprobieren und kaufen könnte. Nach dem Essen sind wir baden und sonnen gegangen . Es hat uns dort sehr gut gefallen , würde dort meine Wochenende in Ste Maxime verbringen .


Герман
Герман

Der erste Eindruck ist gut. Ein nettes Strandrestaurant mit luftiger Einrichtung und schönem Blick.Da wir nicht reserviert hatten, wurden wir erstmal gebeten eine halbe Stunde zu warten.Als diese halbe Stunde vorbei war, hat sich an der Platzsituation nichts geändert und wir wurden zu unserem Platz geführt.Die Getränkebestellung wurde nicht richtig aufgenommen und wir erhielten andere Getränke oder Getränke die wir garnicht bestellt hatten. Die Vorspeisen waren sehr gut, das war aber auch schon alles.Der Burger war eher eine Interpretation eines burgerähnlichen Gerichts und hat echt NICHT geschmeckt.Der Salat im Burger wäre mit einem Salatblatt schon großzügig bemessen und bei der Tomate sah... Speisekarte ansehen

Kategorien

  • Thé Entdecken Sie unsere Auswahl an beruhigenden Tees, die sowohl klassische als auch exotische Mischungen bieten. Perfekt aufgebrüht, um Ihre Sinne zu wecken, gönnen Sie sich unser Sortiment für einen Moment der Ruhe und des Geschmacks in jedem Schluck.
  • Pâtes Freuen Sie sich auf unsere Auswahl an klassischen und zeitgenössischen Pasta-Gerichten, die alle mit frischen, hochwertigen Zutaten und geschmackvollen Saucen zubereitet werden, die in jedem Bissen das Wesen der italienischen Küche einfangen. Speisekarte ansehen
  • Indien Erleben Sie die lebendigen Aromen Indiens mit unseren authentischen Gerichten, die aus aromatischen Gewürzen, frischen Zutaten und traditionellen Rezepten hergestellt werden und mit jedem köstlichen Bissen ein reiches Geschmacksgewebe bieten.
  • Européen Genießen Sie eine kulinarische Reise durch Europa mit unserem exquisit gestalteten Menü, das authentische Gerichte aus Frankreich, Italien, Spanien und darüber hinaus bietet und die frischesten Zutaten verwendet, um traditionelle Aromen zum Leben zu erwecken.

Ausstattung

  • Voir
  • Wi-fi
  • Speisekarte
  • Sièges
  • Menü
  • Enfants

Ähnliche Restaurants

La Vague d'Or

La Vague d'Or

plage de la Bouillabaisse, 83990 Saint-Tropez, France

Speisekarte • Français • Provençal • Méditerranéen • Cuisine Créative


"we had the 5 course menu, 1 normal, 1 vegetarian. the vegetarian was good but not up to the standard we experienced in similar establishments and not on the level of the non-vegetarian. waiters also did not mention it. it was just a small part on the bottom of the menu. we felt that's also about the appreciation it got from the chef. in our opinion, if u offer a vegetarian menu, it must be on an equal level as the rest of the menu. it wasn't (seems as if les légumes alone just are not much of an inspiration to the chef which clearly reflected in the courses). it wasn't bad but from a 3 star restaurant I expect fireworks even without meat; especially if the theme is provénce. the normal 5 course menu was good but the overuse of grapefruit started to annoy me after the second time 4 or so slices were used on my dish as it was way too sour, clearly overshadowing the other flavors and the note of sour even persisted through the coursesafter the palette refreshener which also contained some lemon notes came the dessert (kind of lemon tart) which was so sour that we both could not finish it. it was like a punch in the face after such perfectly and tastefully balanced 4 previous courses that explored familiar and unfamiliar flavor profiles and combinations (on a deserved 3 star level in my opinion - even though I missed obvious associations to la provénce). the rest of the desserts (which seemed to make up of 30%+ of the overall food volume; no idea why such an emphasis on sweet/sour for just a 5 course meal) couldn't help and were clearly on a much lower level as the rest of the food which was very disappointing to us. also, to be honest, lemon notes belong more to Italy than to the provence (google oops I dropped the lemon tart). all in all a mixed experience which started strong and gradually worsened. A bite into a lemon or grapefruit would have given me a purer taste of la provence if i wanted to explore the perfect sour note. service was excellent, excited and friendly. wine pairing good."

La Cuisine De César

La Cuisine De César

45 rue Paul Bert, 83120 Sainte-Maxime, France

Speisekarte • Kebab • Cafés • Européen • Français


"It was the best of meals, The second, not so much. On the Wednesday evening we explained that we needed one gluten free meal. We were immediately handed over to a charming lady, who we took to be the proprietor. She assured us that she would confer with the chef. We ordered a “coquelet roti” with a cream and grape sauce and a fillet steak served without sauces. Chips were covered in gluten but the chef proposed a salad for the steak and the “coquelet” came with a Gratin Dauphinoise. All the food was delicious. The chicken was soft and sweet the sauce had a depth of flavour aided and abeted by the small bursts of sweet grape juice from the grapes within it. The steak was perfect; maximum of flavour from the seared outside, maximum of soft juiciness from the tender pink interior. Dessert was a fruit crumble that had not had the crumble added, pronounced delicious, and a crème broulee. The crème was not a traditional baked vanilla egg custard. It tasted like a flour based preparation and was devoid of vanilla. All in all, the service had been attentive and the food mostly great. We determined that we would return for a second meal and looked forward to it.Mistake! Sunday evening, the waitress remembered us, and promised to check for gluten free food. She checked the Champaign sauce that was served with the Salmon. We could not have it. She was not aware that the rice, the dauphinoise and the chips all contained gluten. She suggested salad. We said that would be fine. The Dorade Royale, one of my favourite fish was sold out but they could offer Sea Bass. O.K., that would do. The salad delivered with the dry salmon was a simple bag mix of leaves, not the fresh mixed salad it had been four days before. It had brown stalks and tasted stale. The fish was undoubtedly the worst cooked fish I have ever been served. It had clearly been laid on a metal tray and placed under an electric grill. It had not been turned or moved until it was served. Consequently, the top skin was like leather. It defied my efforts with the serrated knife provided to cut through it. I had to prize it off to get to the very dry fish beneath. A simple glaze of oil would have ensured that the skin became crispy and a delicious part of the fish. It would also have ensured that the (Chef?) remembered to turn the fish under the grill. When I turned the fish on the plate, the lower side skin was a soggy mess where all the juices had soaked it through. Scraping it off, the second fillet was edible, despite the attentions of the chef. We told the waitress what was wrong with our food. She said she would tell the chef. We don’t know if she did. We did not see him."