Au Cabanon De Puycelsi

Place De L'ancien Chateau, 81140, Puycelsi, France

🛍 Steak, Viande, Européen, Français

4.1 💬 2840 Bewertungen
Au Cabanon De Puycelsi

Telefon: +33563331133

Adresse: Place De L'ancien Chateau, 81140, Puycelsi, France

Stadt: Puycelsi

Menü Gerichte: 13

Bewertungen: 2840

Webseite: http://www.aucabanon.fr/

"große Küche mit Einflüssen aus verschiedenen Ländern, je nachdem, wo der Koch im Winter war. in der Regel nur ein paar Gerichte auf der Tageskarte, aber diese sind ausgezeichnet implementiert. die lokale weine passt hervorragend! für schlechtes Wetter geschlossen (nur Terrasse) so stellen Sie sicher, sich zu reservieren."

Ganze Speisekarte - 13 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen auf Menü.

Japanische Spezialitäten

Nachspeise

Nudeln

Vorspeise

Chinesisches Frühstück

Suppen

Mexikanisch-Amerikanisches Essen

Rindfleischgerichte

Steaks

Pizza

Indisch

Aurore Aurore

Smiling staff, correct kitchen. Nice to have lunch.

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Jeremy
Jeremy

excellent cuisine, stunning views, high-end reception!


Marianne
Marianne

very nice the owners who are inspired by the trip to give so many dishes of an ingenious and delicious difference, come back!


Augustin
Augustin

Tolles, unprätentiöses Konzept, freundlicher Empfang, sehr leckeres Essen und lokale Weine. Und das in diesem schönen Dorf! We loved it und wir kommen wieder. Speisekarte ansehen


Aurore
Aurore

Tolles, unprätentiöses Konzept, freundlicher Empfang, sehr leckeres Essen und lokale Weine. Und das in diesem schönen Dorf! We loved it und wir kommen wieder.


Ellen
Ellen

a colorful and original plate with succulent flavors of the dove. cocktails must also be tested because you will not find them anywhere else! It's fresh, it's good, it's a pleasure!


Christine
Christine

Very warm welcome, excellent cocktails and delicious dishes. The setting is pleasant: wooden terrace and what a pleasure: no music which allows you to chat peacefully. THANKS ! Service: Dine in Meal type: Dinner Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5 Speisekarte ansehen


FAUCHE
FAUCHE

Not possible to say if it is good or not because arriving at 12:10 p.m. in October where there are two tables of 2 people She asked us to come back at 1 p.m. because it was too crowded. It's a shame because in season they must panic very quickly


Roselyne
Roselyne

Random wanted us to be in front of this restaurant at noon. It was a happy surprise. The dishes and desserts were original, excellent and the beautiful plates. Only pleasure. It's a big turn. Meal type: Lunch Price per person: €20–30 Food: 5 Service: 5 Atmosphere: 5


Eyleif
Eyleif

große Küche mit Einflüssen aus verschiedenen Ländern, je nachdem, wo der Koch im Winter war. in der Regel nur ein paar Gerichte auf der Tageskarte, aber diese sind ausgezeichnet implementiert. die lokale weine passt hervorragend! für schlechtes Wetter geschlossen (nur Terrasse) so stellen Sie sicher, sich zu reservieren. Speisekarte ansehen

Kategorien

  • Steak Genießen Sie erstklassige Stücke von saftigen, zarten Steaks, die fachmännisch zur Perfektion gegrillt werden. Jeder Bissen bietet eine Geschmacksexplosion, serviert mit klassischen Beilagen und köstlichen Saucen, um Ihr kulinarisches Erlebnis zu bereichern.
  • Viande Entdecken Sie unsere köstliche Fleischauswahl mit fachmännisch gegrillten Steaks, zartem Huhn und geschmackvollen Lammgerichten, die alle bis zur Perfektion gewürzt sind für ein unvergessliches Esserlebnis. Speisekarte ansehen
  • Européen
  • Français Klassische französische Küche, die zeitlose Eleganz zeigt, unser Menü bietet reichhaltige und geschmackvolle Gerichte, die mit traditionellen Techniken und saisonalen Zutaten zubereitet werden und ein unvergessliches kulinarisches Erlebnis versprechen. Bon appétit!

Ausstattung

  • Wi-fi
  • Sièges
  • Speisekarte
  • Groupes
  • Menü
  • Traiteur

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Au Cabanon

Place de l Ancien Chateau, 81140 Puycelci, France, Puycelsi

Speisekarte • Café • Cafés • Européen • Français


"Au Cabanon has been a favourite for a few years now as a place for us as vegetarians to visit with hardened carnivore friends. Therefore, I am delighted to say that the change of ownership this year has seen the restaurant build on the past with new dishes and wines whilst retaining the best of what went before. It is the best place to eat in Puycelsi and worth detour.The setting that others have described means that this is a place for good weather and, with room for around 25, it is wise to book, particularly in high season. The web site is informative by the way and an easy way to book if, like me, your French collapses on the telephone! They respond very quickly.The menu is short but being a two-person operation, this is a good sign. The dishes are straightforward. But the chef prepares and presents them very well and some that we have had this summer have been exceptional. The menu now changes regularly and this reflects the fact that they use local and seasonal products. There have always been some of Gaillac’s better wines at Au Cabanon and the new owners have further developed this area too. Most are ‘bio’ from small produces and I have enjoyed the delicious Babylon Sunday (a rosé) by Marine Ley (Vignereuse) and a glass of ‘bules’ to start (L’Angelou’ from Jerome Galaup.As I have said, this is a two-person operation so service can sometimes be slow when they are busy but not excessively so. The point is that if there were more staff then the prices would inevitably be higher and the chef will often serve his dishes and is more than happy to discuss them."