Autour De La Table - Speisekarte

17a Rue De Village Neuf, 68330, Huningue, France

🛍 Kebab, Pizza, Sushis, Végétarien

4.1 💬 4232 Bewertungen
Autour De La Table

Telefon: +33981114017,+33890718643,+33890719893

Adresse: 17a Rue De Village Neuf, 68330, Huningue, France

Stadt: Huningue

Gerichte: 35

Bewertungen: 4232

Webseite: https://www.restaurant-autourdelatable.fr/

"We just had a very good time in this restaurant. the dishes are delicious we were people and chose the menus: around the lobster and menus pleasure. No one was disappointed! Our taste buds have been on holiday. the beef is melting, the jacque sts cook at the top. the decline of the perfect lobster. impeccable service. Bravo to the chief. Little attention for my husband on the occasion of his birthday. We'll go back."

Speisekarte - 35 Optionen

Alle Preise sind Schätzungen.

Eugène Eugène

excellent kitchen and quality service in a pretty room

Adresse

Karte anzeigen

Bewertungen

Charles
Charles

everything is very good, but the time to be served is a little long


Denis
Denis

Great service. good taste and the price is perfect for us to get to eat.


Robert
Robert

super restaurant I enjoyed especially for new year an unforgettable experience and quality is very good


Alexandre
Alexandre

A very nice restaurant. reception, service is to cure the dishes we have been served. to discover and redo.


Eric
Eric

Très bien accueilli par une personne sympathique et très professionnelle Très bonne cuisine avec des plats raffinés. À recommander


Roland
Roland

Unmissable. Service/prestations incredible quality above all very good customer relationship. You eat there and learn to eat there, see how to enjoy an amazing cuisine.


Alain
Alain

great time at the cottage, we went there in week so very quiet. cheese fondue is top to see even too copyy, we have to call before the end. super decoration and cozy atmosphere. Thank you for that moment.


Alexandre
Alexandre

We received a good kdo from our children for Christmas and have their say thank you for having us discover this beautiful restaurant. succulent meals, very good wines and top service. We'll be back thank you!


Marthe
Marthe

We just had a very good time in this restaurant. the dishes are delicious we were people and chose the menus: around the lobster and menus pleasure. No one was disappointed! Our taste buds have been on holiday. the beef is melting, the jacque sts cook at the top. the decline of the perfect lobster. impeccable service. Bravo to the chief. Little attention for my husband on the occasion of his birthday. We'll go back.

Kategorien

  • Kebab Genießen Sie unsere köstlichen Kebabs, die fachmännisch gegrillt werden und voller Geschmack sind. Wählen Sie aus einer Vielzahl von Fleischsorten und lebendigen Gewürzen, serviert mit frischen Beilagen. Perfekt für eine sättigende und geschmackvolle Mahlzeit.
  • Pizza Tauchen Sie ein in unsere perfekt gebackenen Pizzen, zubereitet mit handgeworfenem Teig, reichhaltiger Tomatensauce und einer Mischung aus Gourmet-Käsen. Jede Scheibe platzt vor frischen Belägen und sorgt für einen köstlichen Bissen jedes Mal.
  • Sushis Erfreuen Sie sich an unserer exquisiten Sushi-Auswahl mit frischen Zutaten, fachmännisch zubereiteten Rollen und traditionellem Nigiri. Jeder Bissen bietet eine harmonische Mischung von Aromen und verspricht einen echten Geschmack Japans.
  • Végétarien Freuen Sie sich auf unsere lebhafte Sammlung vegetarischer Gerichte, die mit den frischesten Grünen, reichen Aromen und herzhaften Gewürzen zubereitet werden. Genießen Sie einen gesunden, köstlichen Teller, der die besten Zutaten der Natur feiert.

Ausstattung

  • Café
  • Wi-fi
  • Sièges
  • Maître

Ähnliche Restaurants

Cheval Blanc by Peter Knogl

Cheval Blanc by Peter Knogl

Blumenrain 8 | Grand Hotel Les Trois Rois, Basel 4051, Switzerland

Wein • Essen • Europäisch • Französisch


"Wir sind ziemlich häufig in Basel, um unsere Tochter zu besuchen, die seit etwa 6 Jahren in dieser schönen Stadt lebt und arbeitet. Nach einer langen Verzögerung aufgrund von COVID sind wir diese Woche zurückgekehrt, um ihren 30. Geburtstag zu feiern. Wir übernachten immer im Les Troia Rois, das immer erstklassig ist und es immer wieder ist. Außerdem haben wir bei jedem Besuch immer mindestens ein Abendessen im Cheval Blanc und der Magie von Peter Knogl. Wir hatten gestern Abend ein großartiges Abendessen für vier Personen, gekrönt von Rehrücken (Mousse aus Sellerie und Sauce Rouennaise), Wolfsbarsch mit Chorizo ​​​​und Gurke und Lagostin sowie einem leichten Curry und grüner Apfelsauce mit passenden Weinen. Es war eine wundervolle Feier zum Geburtstag unserer Tochter und Peter Knogls „größte Freude daran, unsere Gäste mit einer Küche voller Farbe, Form und Sonnenschein zu verwöhnen.“ Solch eine unglaubliche vierstündige Extravaganz ist nicht billig, aber man findet nicht oft Restaurants mit 3 Michelin-Sternen und 19 GaultMillau-Punkten, die den Preis nicht wert sind. Cheval Blanc ist ein relativ kleines Restaurant, aber mit wunderschöner Einrichtung und einem unbezahlbaren Blick auf den Rhein. Der Service ist spektakulär, gut gelaunt, aber ernst in seinem Streben nach Exzellenz, Komfort und Information für die Gäste. Ein besonderer Abschluss ist ein Humidor Ihrer Wahl und ungemein feine Schweizer Schokolade."

Cheval Blanc by Peter Knogl

Cheval Blanc by Peter Knogl

Blumenrain 8, 4001 Basel, 4051, Switzerland

Barren • Terrasse • Eiscreme • Europäisch


"Cheval Blanc is the ultimate classic French fine dining experience in Switzerland. We came here to celebrate my birthday while in Switzerland looking for a 3 Michelin stars experience. Located in the historical Grand Hotel Les Trois Rios. The riverside setting is charming and romantic. You start by a welcome drink at the terrace looking at the Rhine greeted by suited , polite and professional staff. The head chef Peter Knogl came to say hi before we moved to the main dining room and service started. The decor and interior is classy retro French with high ceilings, arches, classic chandeliers, large windows and round tables with candles. Ambience is warm and intimate. Service was top notch and impeccable. Staff were all knowledgeable with refreshing attention to details. Cuisine was modern french with Mediterranean influences, flavors were complex and dynamic. Ingredients were chosen carefully and courses were presented beautifully. I liked all of my courses, highlights of the menu were the Sardine Macaron, Langoustine curry, Red Mullet filet and the French saddle of lamb with mediterranean flavors. Wine pairing was excellent and enhanced every course taste and flavor. Sommelier was very professional and knowledgeable yet intimidating a bit. The French Cheese selections from Maître Antony in Ferrette was aromatic, rich and satisfying, Maître Antony is one of the best in the world that many Michelin starred Chefs get their fine cheeses selection from. The night ended well with a couple of delightful desserts courses, few delectable bites and some velvety chocolate. Overall, we had an elevated fine dining experience that will bring me back if in Basel again."